AStA Allgemein 2018-06-03T11:29:54+00:00

**english version below*

Über uns

Der Allgemeine Studierendenausschuss (AStA) ist die offizielle Vertretung der Studierenden der Technischen Hochschule Köln. Wir werden durch das Studierendenparlament gewählt. Unsere Aufgabe ist es, die Interessen unserer Studierenden sowohl hochschulintern als auch darüber hinaus zu vertreten.

Der AStA ist in Referate gegliedert, in denen sich gewählte Studierende als Referentinnen und Referenten engagieren. Der AStA ist dem Studierendenparlament gegenüber rechenschaftspflichtig. Alle ReferentInnen treffen sich einmal in der Woche zur AStA Sitzung, um sich über ihre Referatsarbeiten auszutauschen. Weitere Informationen über unsere Arbeit findest Du auf dieser Website!

Viel Spaß beim Durchstöbern unseres Online-Auftritts!
Euer AStA-Team

General information

The General Students’ Committee (Allgemeiner Studierendenausschuss/ AStA) is the official representation of the students at the University of Applied Sciences in Cologne (TH Köln). The Committee is elected by the student parliament and it is responsible for representing the students’ interests within the university as well as beyond.

The AStA is divided into different departments, in which elected students work as representatives. The AStA is accountable to the student parliament. Once a week, all representatives come together in a meeting to exchange information about their department’s work.  On this web page, you can find further information regarding our work.

Have fun browsing our website!
Your Students‘ Committee